Vores Autotrailer har mekanisk spil, så Du nemt kan trække en bil op, hvis bilen har motorproblemer. Ramperne er integreret i autotraileren, hvilket gør den er utrolig nemt at læsse en bil på – ligeledes er det mere sikkert da ramperne ikke kan monteres forkert.

Totalvægten er på 3.000 kg. og en lasteevne på ca. 2.300 kg. – Du kan derfor kører med næsten alle typer biler på trailerne. Vil Du leje autotraileren, er det nødvendigt med et BE trailerkørekort. Har du et “almindeligt” kørekort kan du leje vores Autotransporter – den kan nemlig køres med uden trailerkørekort. Se mere om leje af autotransporteren her.

Autotraileren er synet og godkendt til Tempo 100, både i Danmark og Tyskland. Du må altså kører 100 km/t på motorveje med autotraileren og ikke blot 80 km/t som ellers er normalt.

Pris på leje af autotraileren er 600 kr. plus moms. Lejeperioden er 24 timer og inkl. fri km.
Leje af diverse stropper til bespænding af bil; 100 kr. plus moms.

For booking af autotraileren, kontakt Anders direkte på tlf. 60622289.

FAQ når du leje vores autotrailer:

Ladet er 410 cm. langt plus 90 cm. integreret “rampe”. Således er ladet i alt ca. 500 cm. Total længde på traileren inkl. trækstang mv. er 670 cm.

Bredden på traileren er 209 cm. Det muliggør at Du kan læsse både almindelige personbiler eller kassevogne som fx. VW Transporter, Ford Transit Custom mv.

Ved punktering forefindes der et reservehjul under traileren. Trailerens el-stik er 13 polet, har din bil et “gammeldages” 7 polet el-stik kan adapter lånes af CARMA.

FDM har skrevet nogle gode råd til hvad man skal tjekke inden man kører med trailer – se alle de gode råd til at køre med trailer her.

Har Du nogle spørgsmål eller specielle ønsker? – kontakt os gerne!
Tlf. 60622289 eller mail; salg@www.carmacar.dk (Anders).

Hvor mange kg. må en autotrailer laste?

Det afhænger af trailerens totalvægt:
Totalvægten fratrukket trailerens egenvægt = lasteevne.